Θεραπεία PRP: Η σύγχρονη λύση ενάντια στην τριχόπτωση από την Advanced Hair Clinics

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες στη σύγχρονη εποχή και οφείλεται, κατά ένα μεγάλο βαθμό, στο έντονο άγχος και στρες της καθημερινότητας. Η τριχόπτωση είναι βασική αιτία χαμηλής αυτοπεποίθησης για αυτό και πολλοί καταφεύγουν στη Μεταμόσχευση Μαλλιών με σκοπό να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να αποκτήσουν ξανά νεανική εμφάνιση.



Θεραπεία PRP: Η σύγχρονη λύση ενάντια στην τριχόπτωση από την Advanced Hair Clinics

Σήμερα, όπως μας ενημερώνει και ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, εξειδικευμένος στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, υπάρχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης όπως η Θεραπεία PRP.

Πώς εφαρμόζεται;

Κατά την εφαρμογή της θεραπείας χρησιμοποιείται το πλάσμα του αίματος του ασθενούς, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες. Ύστερα από κατάλληλη διεργασία, το πλάσμα εφαρμόζεται στα σημεία που εμφανίζουν αραίωση με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας.

Πώς λειτουργεί;

Η Θεραπεία PPR ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και έτσι προκαλεί τη φύτρωση νέων μαλλιών. Παράλληλα, δρα και προληπτικά, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια μαλλιών. Ουσιαστικά, οι αυξητικοί παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα, διεγείρουν την παραγωγή διαφόρων τύπων κυττάρων και ενεργοποιούν τα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα, αποκαθιστώντας τις βλάβες που έχουν προκληθεί στη λειτουργία των τριχοθυλακίων.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλλά και της γυροειδούς αλωπεκίας. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε διάστημα μόλις 6 μηνών.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά από Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP στην Advanced Hair Clinics

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Θεραπεία PRP στην ιστοσελίδα της Advanced Hair Clinics: https://www.advancedhairclinics.gr/

ή επικοινωνώντας με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Facebook: www.facebook.com/AdvancedHairClinics

Instagram: www.instagram.com/advanced_hair_clinics

Email: info@advancedhairclinics.gr