Πρώτα το χαμόγελο της μάνας και μετά η χαρά του γκολ για τον Λουκάκου... (vid)

Μια από τις πιο όμορφες απαντήσεις έδωσε ο Ρομέλου Λουκάκου σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, ανέφερε ότι το καλύτερο συναίσθημα το προσφέρει το χαμόγελο της μάνας και μετά έρχεται η χαρά του γκολ για έναν ποδοσφαιριστή...  



Πρώτα το χαμόγελο της μάνας και μετά η χαρά του γκολ για τον Λουκάκου... (vid)

Ο Βέλγος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στο καλύτερο γκολ που έχει πετύχει, λέγοντας πως το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που σκέφτηκε πως θα ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης παρουσίας με πολλά τέρματα.

Αναφέρθηκε στους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και ¶ντι Κόουλ από τους οποίους έμαθε ορισμένες κινήσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία καθώς τους παρακολουθούσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι πολλές φορές παίζει με θυμό στην εθνική ομάδα του Βελγίου λόγω των όσων έχει διαβάσει και ακούσει για τις επιδόσεις του.

«Θέλω να πετύχω κάτι σπουδαίο με την εθνική ομάδα αλλά και θέλω να βάλω τόσο ψηλά τον πήχη που να μην μπορούν να τον φτάσουν όταν πλέον θα κάθομαι χαλαρός να παρακολουθώ τους επόμενους...» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης