Eπική ατάκα Γκιγκς για τον… σπεσιαλίστα Γουίλσον!

Αυτή τη φορά, το απόλαυσε και δεν θα τον… τιμωρήσει! Τα εύσημα στον σκόρερ του νικητήριου τέρματος κόντρα στην Ιρλανδία (0-1), Χάρι Γουίλσον, απένειμε ο Ράιαν Γκιγκς, απολαμβάνοντας την υπέροχη εκτέλεση του, εν αντιθέσει με εκείνη που ως παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι βοήθησε στον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από το Λιγκ Καπ πριν από λίγο καιρό…



Eπική ατάκα Γκιγκς για τον… σπεσιαλίστα Γουίλσον!

Χάρη στο τέρμα του 21χρονου εξτρέμ, οι Ουαλοί πήραν πολύτιμοι νίκη στην έδρα της Ιρλανδίας και κρατάνε πλέον την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά την πρωτιά στον 4o όμιλο της δεύτερης λίγκας - League B - του Nations League (αρκεί να μην χάσουν τελευταία αγωνιστική από τη Δανία).

Η συνεχής προπόνηση του νεαρού άσου που αγωνίζεται (υπό μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ) στη Ντέρμπι Κάουντι, φαίνεται πως αποδίδει καρπούς πια, αφού πριν την χθεσινή όμορφη εκτέλεση που μετατράπηκε σε γκολ, είχε προέλθει μια ακόμα, εξίσου σημαντική, με τα «κριάρια» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να παίρνει εντέλει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης...

Kάτι που δεν ευχαρίστησε τότε - λογικώς - τον νυν τεχνικό του στην εθνική Ουαλίας και πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Γουίλσον του το… ξεπλήρωσε και με το παραπάνω χθες φορώντας τη φανέλα των «δράκων».

Τι είχε να πει για εκείνον ο προπονητής του στην εθνική Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς; «Του επέβαλλα πρόστιμο για το γκολ στο ‘Ολντ Τράφορντ’ λίγες εβδομάδες πριν. Δεν θα το κάνω απόψε! Το κάνει συνέχεια στις προπονήσεις, εξάσκηση, εξάσκηση, και πάλι εξάσκηση»!

 

Χρήστος Γραβιάς