Σκόουλς: «Ακόμα και ο Μέσι θα δυσκολευόταν στη Γιουνάιτεντ»

Για το ειδικό βάρος και τις απαιτήσεις που συνεπάγεται το να φοράει κανείς την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Σκόουλς, τονίζοντας πως μέχρι και ο Λιονέλ Μέσι ενδεχομένως να δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στους «κόκκινους διαβόλους»…



Σκόουλς: «Ακόμα και ο Μέσι θα δυσκολευόταν στη Γιουνάιτεντ»

«Δεν θεωρώ πως υπάρχει έλλειψη ποιότητας στην ομάδα. Λείπουν ίσως δυο πραγματικά κορυφαίας κλάσης παίκτες που οι άλλοι κορυφαίες ομάδες έχουν. Ένας κρίκος ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση και επίσης ένας επιθετικογενής παίκτης. Φαίνεται πως κάθε παίκτης που έρχεται στην ομάδα δυσκολεύεται. 

Αισθάνομαι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη στιγμή και θα δυσκολευόταν και εκείνος σε αυτή την ομάδα. Ο Μουρίνιο πιστεύω πως παραμένει ένας εξαίρετος προπονητής, αλλά αναρωτιέσαι πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα του.

Ο κόσμος μιλά για τα πρώτα δέκα ματς της σεζόν, όμως έτσι ήταν και πέρυσι. Ο λόγος που τερματίσαμε πέρυσι δεύτεροι ήταν εξαιτίας του γκολκίπερ μας, Νταβίντ Ντε Χέα», τα όσα ανέφερε ο πρώην μέσος του συλλόγου του Μάντσεστερ στο ESPN.

Χρήστος Γραβιάς