Ο Στέρλινγκ, ο Λίνεκερ και οι... 1.102 μέρες! (vids)

Πέρασαν τρία χρόνια, για την ακρίβεια 1.102 μέρες από την τελευταία φορά που ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε βρει δίχτυα με τη φανέλα με το εθνόσημο, πριν από τα δυο γκολ σε 23 λεπτά στην τρομερή νίκη της 15ης Οκτωβρίου απέναντι στους Ισπανούς! Ο τελευταίος που είχε σκοράρει για λογαριασμό των «τριών λιονταριών» κόντρα στους Ίβηρες εκτός έδρας, ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ, το 1987!  



Ο Στέρλινγκ, ο Λίνεκερ και οι... 1.102 μέρες! (vids)

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε έβγαλε τον καλύτερο εαυτό του στον αγωνιστικό χώρο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», το βράδυ της Δευτέρας, σκοράροντας και τις δύο φορές που έκανε τελική προσπάθεια στην εστία του Νταβίντ Ντε Χέα!

Από την 9η Οκτωβρίου του 2015, σε ένα ματς με την Εσθονία, πέρασαν τρία χρόνια και 6 μέρες για να ξαναβρεί δίχτυα με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, κάτι που μεταφράζεται σε 1.102 μέρες αποχής από τα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του!

Βέβαια, το... τέλος της ξηρασίας μπροστά από τα αντίπαλα καρέ σε αγώνα της εθνικής ομάδας ήρθε στο καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσε να το κάνει, μετά το Μουντιάλ φυσικά, αφού στα γήπεδα της Ρωσίας δεν ήταν καθόλου καλός...

Ο τελευταίος, πάντως, που είχε σκοράρει εκτός έδρας απέναντι στην Ισπανία για λογαριασμό της Αγγλίας, ήταν επί παρουσίας Μπόμπι Ρόμπσον στον πάγκο των «τριών λιονταριών», τον Φεβρουάριο του 1987!

Τότε, οι Άγγλοι είχαν επιβληθεί με το τελικό 4-2 των Ιβήρων και μάλιστα, ο νυν παρουσιαστής της εκπομπής Match of the Day, Γκάρι Λίνεκερ, ήταν ο σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων για τη βρετανική ομάδα!

Κώστας Ζάλιαρης