Αζάρ: «Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Μουρίνιο»

Την επιθυμία του να συνεργαστεί και πάλι με τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Εντέν Αζάρ.



Αζάρ: «Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Μουρίνιο»

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για το Σεπτέμβριο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές της κοινής τους παρουσίας στους «μπλε» του Λονδίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αζάρ για τον Μουρίνιο:

«Aν με ρωτούσαν με ποιον προπονητή θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, θα έλεγα τον Μουρίνιο. Όλοι γνωρίζετε πως αν τα αποτελέσματα είναι άσχημα, αρχίζει να κριτικάρει τους παίκτες. Όμως αυτό μπορώ να το δεχτώ διότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Αν όμως κερδίζεις, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Θα γίνει φίλος σου και μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις. Θέλεις μια μέρα ρεπό σου δίνει δύο...

Μπορεί να μην είναι τόσο περιπετειώδης όσο ο Γκουαρντιόλα, αλλά όταν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα με την Τσέλσι, πετύχαμε πολλά γκολ και κάναμε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια. Επί Μουρίνιο, είχαμε δημιουργήσει μια ομάδα που μπορούσε να κατακτήσει πολλά τρόπαια, όμως είχαμε κακό τέλος. Σε αυτά τα δώδεκα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, είχα μια κακή σεζόν-, τους τελευταίους έξι μήνες υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, αλλά ήταν εν μέρει δικό μου λάθος».