Δεν φεύγει τον Ιανουάριο ο Ράμσεϊ

Παρά τις φήμες ότι θα αναζητούσε τρόπο να αποχωρήσει από την ¶ρσεναλ τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο ¶αρον Ράμσεϊ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.  



Δεν φεύγει τον Ιανουάριο ο Ράμσεϊ

Το συμβόλαιο του Ουαλού μέσου εκπνέει στο τέλος της σεζόν και υπήρχε η αίσθηση ότι θα επιδιώκε να αποχωρήσει νωρίτερα έναντι χαμηλότερου ποσού, παρά να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Έχω συμβόλαιο με την ¶ρσεναλ και θα βάλω τα δυνατά μου αυτή την περίοδο για να καταφέρουμε κάτι ιδιαίτερο. Όλα πάνε τέλεια με την ομάδα. Όσον αφορά το συμβόλαιο, νομίζαμε ότι βρισκόμασταν κοντά σε συμφωνία, αλλά αυτό πλέον δεν είναι θέμα. Επομένως, θα συνεχίσω να παίζω το ποδόσφαιρό μου και να βάζω τα δυνατά μου για την ¶ρσεναλ! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του, ενώ ερωτηθείς για το εάν ενοχλήθηκε με το γεγονός ότι δεν του κατατέθηκε νέα πρόταση απάντησε:

«Αυτή ήταν απόφαση της ¶ρσεναλ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πολλές φορές να συμβιβάζεσαι και να συνεχίζεις να αποδίδεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό κάνω τώρα. Επικεντρώνομαι στο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ¶ρσεναλ».