Κίγκαν:

O Κέβιν Κίγκαν πιστεύει ότι η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν ο Γουέιν Ρούνεϊ ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.



Κίγκαν:

Ο πρώην προπονητής των “λιονταριών” θεωρεί τον στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναντικατάστατο στέλεχος στην προσπάθεια των Άγγλων να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου.

Ο σούπερσταρ των “κόκκινων διαβόλων” αντιμετώπισε πρόβλημα στον προσαγωγό στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League.

“H Aγγλία θα μπορούσε να χάσει οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Αν και θα ήταν πλήγμα, δεν θα ήταν θανάσιμο. Αλλά αν έχανε τον Ρούνεϊ, θα έλεγα ότι δεν έχουν ελπίδα, επειδή είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να προσθέσει μία δόση λάμψης στην ομάδα. Όλοι θα έχουν τον παίκτη-κλειδί. Ο δικός μας θα είναι ο Ρούνεϊ και αν παίξει καλά και δείξει τον καλύτερό του εαυτό, τότε νομίζω ότι η Αγγλία μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά”, δήλωσε στο "Bloomberg TV" o πρώην προπονητής των Άγγλων στο Euro 2000.

Ο Κίγκαν υποστήριξε στη συνέχεια, ότι αν ο Ρίο Φέρνιναντ και οι συμπαίκτες του δεν αποδώσουν καλά στη Ν. Αφρική, ο Φάμπιο Καπέλο θα βρεθεί σε δύσκολη θέση παρά τις αναμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες: “Μπορεί να είσαι ο καλύτερος τύπος στον κόσμο και ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά αν πάρεις αποτελέσματα, δεν πρόκειται να κρατήσεις τη δουλεία σου. Ο Καπέλο έκανε μία πολύ καλή αρχή, αλλά αν αποτύχουν στο Μουντιάλ, η πίεση θα επανέλθει άμεσα”.

Κλείνοντας, ο παλαίμαχος Βρετανός επιθετικός έχρισε “κρυφό” φαβορί για κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου την Αργεντινή: “Δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους υπό τις οδηγίες του Μαραντόνα μέχρι στιγμής. Αλλά διαθέτουν τους παίκτες και αν μπορέσουν να συνεργαστούν για 6-7 ματς έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν το Κύπελλο”.