Σανέ: «Μου δίνουν κίνητρο οι κριτικές για να γίνομαι καλύτερος»

Για την επανεμφάνιση του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας μίλησε ο Λιρόι Σανέ, τονίζοντας πως θέλει και θα συνεχίσει να δουλεύει όλο και πιο πολύ πια, ώστε να συνεχίζει να καλείται στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα…



Σανέ: «Μου δίνουν κίνητρο οι κριτικές για να γίνομαι καλύτερος»

Έχοντας αφήσει πλέον πίσω του το Μουντιάλ της Ρωσίας και την απουσία του σε αυτό, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει την επανένταξη του στα «πάντσερ», ενόψει των αγώνων με Γαλλία και Ολλανδία στο Nations League, με ξεκάθαρο στόχο πια να γίνεται όλο και καλύτερος, αλλά και να πείσει τον Γιόακιμ Λεβ πως αξίζει να έχει σταθερή θέση στην εθνική ομάδα:

«Ήμουν απογοητευμένος που δεν πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλω να απολαμβάνω τις στιγμές και να μαθαίνω, θέλω να αποδεικνύω πράγματα κάθε μέρα.

Μπορώ να συμβιβαστώ με την δημόσια κριτική, είτε είναι θετική είτε αρνητική. Το σέβομαι αυτό και προσπαθώ να δουλεύω όλο και πιο πολύ. Η κριτική με εξιτάρει ακόμα περισσότερο ώστε να δουλεύω. Δεν θέλω να δίνω στον προπονητή μου καμία αφορμή ώστε να μην με επιλέγει», σχολίασε ο 23χρονος στην σελίδα της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Χρήστος Γραβιάς