Στήριξη από Ρούνεϊ σε Μουρίνιο!

Στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με το αν πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, που φρόντισε παράλληλα να αφήσει… υπονούμενα σχετικά με την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και την στάση τους προς τον Πορτογάλο προπονητή!



Στήριξη από Ρούνεϊ σε Μουρίνιο!

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του πρώην τεχνικού του στους «κόκκινους διαβόλους», που πλέον «παίζει» το κεφάλι του σε κάθε ματς, πήρε ο Άγγλος στράικερ της DC United:

«Για τους παίκτες, τον προπονητή, ήταν δύσκολη η κατάσταση από την αρχή της σεζόν Ξέρω πως ο Ζοζέ έχει ακούσει πολλά, αλλά όπως είπα και κάποιες εβδομάδες πριν, οι παίκτες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους.  

Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βελτιωθούν. Ο προπονητής δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, είναι δουλειά των παικτών να βγουν στο γήπεδο και να προσφέρουν, η ευθύνη είναι συλλογική», ανέφερε στην «Daily Telegraph» ο 32χρονος φορ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Είχα πει το ίδιο όταν ήταν ο Φαν Χαλ. Είχε ακούσει πολλά, όμως μίλησα στους παίκτες εμπιστευτικά και τους είπα πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα.  Προσωπικά πιστεύω πως ο Φαν Χαλ μας είχε "στρώσει" τον δρόμο τέλεια, απλά δεν καταφέρναμε να αποδώσουμε στο χορτάρι».

Χρήστος Γραβιάς