Αποσύρθηκε ο Τέρι!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Τζον Τέρι, έπειτα από 23 καταπληκτικά χρόνια, όπως τα χαρακτήρισε, στα γήπεδα! Αλλάζει καριέρα και το γυρίζει στην προπονητική ο θρύλος της Τσέλσι, που είχε μείνει χωρίς ομάδας από το φινάλε της περασμένης σεζόν...



Αποσύρθηκε ο Τέρι!

Είναι εκείνος που με την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία ανήκε από την ηλικία των 14 ετών, κατέκτησε ό,τι μπορούσε να κατακτήσει σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Γιουρόπα Λιγκ, πέντε Κύπελλα Αγγλίας και τρία Λιγκ Καπ.

Συμπλήρωσε 759 συμμετοχές με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου, ενώ, μαζί με τις 78 εμφανίσεις στην εθνική ομάδα της Αγγλίας αλλά και τη μια σεζόν με τα χρώματα της Άστον Βίλα, ξεπέρασε τις 800 φορές που βρέθηκε σε γήπεδο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνεισφέρει περισσότερες φορές απ' οποιονδήποτε άλλον ώστε η εστία της ομάδας του να παραμείνει απαραβίαστη.

Έχει τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ ως αμυντικός.

Δεν θέλησε ποτέ να πληγώσει την Τσέλσι και γι' αυτό όταν το καλοκαίρι του 2017 έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του στο αγαπημένο του κλαμπ, έπαιξε για μια χρονιά στην Τσάμπιονσιπ με την Άστον Βίλα.

Το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να βρει κάτι που να τον καλύπτει απόλυτα, ενώ, βρέθηκε πολύ κοντά στη Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο αποφάσισε να μην μετακομίσει στη Ρωσία, αφού μάλλον οι σκέψεις της απόσυρσης και της ενασχόλησης με την προπονητική γίνονταν όλο και περισσότερες.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Κυριακής, 7 Οκτώβρη του 2018, αποφάσισε ν' ανακοινώσει το φινάλε...

«Είναι η καταλληλότερη στιγμή για το τέλος, έπειτα από 23 καταπληκτικά χρόνια στο ποδόσφαιρο» έγραψε ο Τζον Τέρι σε ανάρτησή του στο Instagram...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THANK YOU ⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Terry (@johnterry.26) στις

Κώστας Ζάλιαρης