Σκόραρε και γλίτωσε το αρνητικό ρεκόρ ο Αλέξις Σάντσες

Γκολ- χρυσάφι για διάφορους λόγους. Αρχικά επειδή ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εν συνεχεία επειδή έδωσε τέλος στην επιθετική του αφλογιστία στην Πρέμιερ Λιγκ λίγο πριν «χτυπήσει» νέο αρνητικό ρεκόρ! Ο Αλέξις Σάντσες «λυτρώθηκε»…  



Σκόραρε και γλίτωσε το αρνητικό ρεκόρ ο Αλέξις Σάντσες

Ο Χιλιανός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ και κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή να βρει δίχτυα και να ολοκληρώσει την ανατροπή των «κόκκινων διαβόλων», χαρίζοντάς τους τη νίκη με σκορ 3-2.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του διεθνούς άσου στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και το παρθενικό του ενάντια στις «καρακάξες».

Το συγκεκριμένο ωστόσο έχει μεγάλη σημασία για ακόμη έναν λόγο. Ήταν αυτό που έδωσε τέλος στην επιθετική αφλογιστία του ποδοσφαιριστή και τον… γλίτωσε από νέο προσωπικό αρνητικό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα το κοντέρ κατέγραψε 854 λεπτά χωρίς γκολ για τον ίδιο σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, τη στιγμή που το… ρεκόρ του ήταν 898 λεπτά δίχως τέρμα τις περιόδους που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Άρσεναλ!

Όσον αφορά το αμέσως προηγούμενο γκολ του σε επίπεδο πρωταθλήματος με τη Γιουνάιτεντ, χρονολογείται από τις 31/3/2018, στην εντός έδρας νίκη επί της Σουόνσι (2-0).