Big Ben: Επαναφορά για Τσάρλτον, με τα γκολ σε Πίτερμπρο και Μίλγουολ

Σερί ήταν και πάει, καθώς η Γουόλσολ δεν τα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στην έδρα της, απέναντι στην Άκρινγκτον που είχε ανοίξει το σκορ από το 7ο  λεπτό με πέναλτι. Δύο ομάδες που είχαν 8/9 αμφίσκορα μέχρι το ματς του Σαββάτου ή αν προτιμάτε σχεδόν 89% ποσοστό επαλήθευσης. Οι άλλες δύο επιλογές του συνδυαστικού στοιχήματος γκολ/γκολ και όβερ, ήρθαν σχετικά εύκολα και κάπως έτσι κλείσαμε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές με 11/12 επιτυχημένες επιλογές. Not bad που θα έλεγαν και στα γήπεδα που μας απασχολούν σε αυτή τη στήλη. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Big Ben: Επαναφορά για Τσάρλτον, με τα γκολ σε Πίτερμπρο και Μίλγουολ
Στο Νιου Ντεν του Λονδίνου, η Μίλγουολ φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες το σημερινό. Αρχικά, η γηπεδούχος έχει πολύ δυνατή παράδοση με την Άστον Βίλα, έχοντας 7 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, το μακρινό 1975, όταν υποδέχεται τους «χωριάτες». Βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος της βαθμολογίας και έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Εντός έδρας έχει δώσει 5 παιχνίδια και έχει το απόλυτο σε αμφίσκορα και 4 όβερ. Η Άστον Βίλα σήμερα θα έχει στον πάγκο τον προπονητή της U23,Κέβιν ΜακΝτόναλντ. Ο Στιβ Μπρους απολύθηκε αφού η ομάδα του στα τελευταία 10 ματς είχε μόλις 1 νίκη. Το γκολ/γκολ εμφανίζεται με μεγάλη συχνότητα φτάνοντας αισίως στα 10 από τα 11 ματς Πρωταθλήματος και αποδεικνύοντας ότι η αμυντική λειτουργία έχει πολλά προβλήματα. Το συνδυαστικό γκολ/γκολ και όβερ που προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο 2,12 έχει πολλές πιθανότητες.

Στα στάδιο Άμπαξ , η Πίτερμπρο υποδέχεται την Μπάρνσλει. Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής στην League One. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη 2η θέση, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα παιχνίδια «ροντέο». Τα 4 από τα 5 τελευταία ματς ήταν όβερ 3,5 με γκολ και από τις δύο πλευρές, με το άλλο να μένει απλό όβερ 2,5! Η Μπάρνσλει είναι άκρως ανταγωνιστική και βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας, έχοντας το βλέμμα σαφώς για υψηλότερα. Ομάδα με καλή επιθετική λειτουργία που σήμερα θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στα 4 από τα 5 εκτός πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι(Πίτερμπρο γηπεδούχος) από το 2002 έχει 8/8 όβερ και καμία ισοπαλία! Το ενδεχόμενο να δούμε πάνω από 3 γκολ και να σκοράρουν και δύο ομάδες έχει απόδοση 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Μεταφερόμαστε στο Βάλει του Λονδίνου, εκεί όπου η Τσάρλτον θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σταθερό πρόσωπο και είναι ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Η τελευταία εμφάνιση στο Σκάνθορπ και η ήττα με 5-3 αποτελεί εξαίρεση, αφού η αμυντική γραμμή της ήταν ασυνήθιστα κακή. Εντός έδρας έχει ρεκόρ τρείς νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από την  Πίτερμπρο. Η Κόβεντρι δεν λέει να στρώσει με τίποτα. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα 8 γκολ ενεργητικό να είναι άκρως ενδεικτικά της κατάστασης της. Ο προπονητής της Τσάρλτον, Λι Μπόγερ, ήταν έξαλλος με την τελευταία εμφάνιση των παικτών του και οι φωνές του πιστεύω πως θα επαναφέρουν τη συγκέντρωση στην ομάδα του. Η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1,80.

Συνοπτικά

Μίλγουολ-Άστον Βίλα    γκολ/γκολ+οβερ 2,12

Πίτερμπρο-Μπάρνσλει   γκολ/γκολ+όβερ 1,75

Τσάρλτον-Κόβεντρι     1       1,80

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας