Γκουντογκάν για Λίβερπουλ: «Ίσως η δυσκολότερη εκτός έδρας δοκιμασία»

Την δύσκολη αποστολή που περιμένει την Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ» σχολίασε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, μιλώντας παράλληλα με κολακευτικά λόγια και για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.



Γκουντογκάν για Λίβερπουλ: «Ίσως η δυσκολότερη εκτός έδρας δοκιμασία»

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιθανώς το δυσκολότερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ΄το να δίνεις τέτοια παιχνίδια! Αν και είσαι πολύ πιο αγχωμένος πριν από αυτά, σε σχέση με άλλους αγώνες, μετά την πρώτη σωστή πάσα, το πρώτο σωστό τάκλιν ή την πρώτη καλή ντρίμπλα, έχεις όλο και πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση για ένα τέτοιο ματς», ήταν το σχόλιο του Γερμανού μέσου, ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της Κυριακής στο Μέρσεϊσαϊντ, στο ESPN.

Παράλληλα, ο 27χρονος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον προπονητή των «κόκκινων», με τον οποίο είχαν συνυπάρξει για μια τετραετία στην Μπορούσια Ντόρτμουντ: «Είναι πάντα πολύ ξεχωριστό να τον συναντώ. Είναι υπέροχος τύπος και πάντα παίρνω μια αγκαλιά από εκείνον. Είναι ωραίος, ευγενικός τύπος, και ως προπονητής έχει δείξει πως είναι και θα είναι επιτυχημένος.

Χρήστος Γραβιάς