Έφαγε πρόστιμο επειδή επαίνεσε τον Μάρινερ ο Μπενίτεθ…

Απίστευτο κι όμως… αγγλικό! Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επειδή είπε… δυο καλά λόγια για τον διαιτητή, Άντρε Μάρινερ!



Έφαγε πρόστιμο επειδή επαίνεσε τον Μάρινερ ο Μπενίτεθ…

Ο προπονητής της Νιούκαστλ θα καταβάλει στα ταμεία της FA το ποσό των 60 χιλιάδων λιρών επειδή σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από το εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γουίλφριντ Ζάχα, ο οποίος ζητούσε προστασία από τους διαιτητές λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων που δέχεται στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Νιούκαστλ ευχήθηκε λοιπόν στις 21 του περασμένου Σεπτέμβρη, ο Μάρινερ να μη δώσει βάση στα λεγόμενα του Ιβοριανού στο μεταξύ τους ματς. Η αναμέτρηση διεξήχθη την επομένη (22/9) και έληξε ισόπαλη με σκορ 0-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Μπενίτεθ στις 21 Σεπτεμβρίου:

«Έχω εμπιστοσύνη στον Μάρινερ και ποντάρω στην εμπειρία του. Ο Ζάχα είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά νομίζω πως η ομοσπονδία πρέπει να τιμωρήσει τις δηλώσεις του. Είμαι σίγουρος πως ο Μάρινερ δεν θα σκέφτεται τα λεγόμενά του κατά τη διάρκεια του ματς…»

Ιωάννης Τζιουμακλής