Προβληματισμός για Κεϊτά, έκανε εξετάσεις και για την καρδιά!

Ο Ναμπί Κεϊτά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νάπολι έπειτα από την αναγκαστική του αποχώρηση από το ματς της Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης. Παραπονέθηκε για έντονο πόνο στη μέση, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευθεί φορείο για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου... Έκανε εξετάσεις και για την καρδιά ο χαφ των «κόκκινων»!  



Προβληματισμός για Κεϊτά, έκανε εξετάσεις και για την καρδιά!

Η Λίβερπουλ τοποθετήθηκε επίσημα για την κατάσταση του διεθνή μέσου από τη Γουϊνέα και τόνισε πως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε μετά την αποχώρησή του από το ματς του «Σαν Πάολο».

Μονάχα στο πρώτο 20λεπτο αγωνίστηκε ο Κεϊτά και αντικαταστάθηκε από τον Χέντερσον, όταν έπεσε στο έδαφος και έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στους γιατρούς της ομάδας ανέφερε πόνο στη μέση αλλά και έντονη ζαλάδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί φορείο για ν' αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ, για προληπτικούς λόγους έκανε εξετάσεις και για την καρδιά στο νοσοκομείο, ώστε να βεβαιωθούν άπαντες ότι δεν υπήρξε τέτοιο σοβαρό θέμα...

Κώστας Ζάλιαρης