Ρούντιγκερ: «Δεν μπορεί να σηκώνει όλο το βάρος ο Αζάρ…»

Για το πόσο καταλυτικός είναι ο Εντέν Αζάρ στη φετινή πορεία της Τσέλσι μίλησε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, εκφράζοντας παράλληλα τους προβληματισμούς του για το πώς μπορούν να προχωρήσουν αναλόγως οι «μπλε», αν δεν αρχίζουν να σκοράρουν με.. συνέπεια και οι υπόλοιποι επιθετικοί παίκτες της ομάδας…



Ρούντιγκερ: «Δεν μπορεί να σηκώνει όλο το βάρος ο Αζάρ…»

Mε επτά τέρματα σε οκτώ αγώνες, ο Εντέν Αζάρ έχει «τραβήξει» μέχρι στιγμής το περισσότερο… κουπί στον τομέα του σκοραρίσματος της Τσέλσι, κάτι που όμως, σύμφωνα με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, δεν γίνεται να συνεχιστεί επ’ άπειρον, καθώς είναι αναγκαίο και άλλοι παίκτες των «μπλε» να συμβάλλουν στην πορεία της ομάδας με δικά τους γκολ:

«Πρέπει να μάθουμε να ‘σκοτώνουμε’ τα παιχνίδια μας. Δεν γίνεται όλο το βάρος να πέφτει στον Εντέν. Χρειάζεται και οι άλλοι παίκτες να τον βοηθούν στο σκοράρισμα. Ο Ζιρού, ο Μοράτα, ο Γουίλιαν, χρειάζεται να σκοράρουν εξίσου.

 Ως ομάδα όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε, ακόμα και οι αμυντικοί. Ο Αζάρ και ο Πέδρο είναι οι καλύτεροι σκόρερ μας, όμως βάσει της ποιότητας που έχουν οι παίκτες μας στο γήπεδο, αυτό δεν είναι καλό», τα όσα δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός.

Χρήστος Γραβιάς