Μεγάλες προκλήσεις για Λίβερπουλ και Τότεναμ

Σπουδαία βραδιά για τις Λίβερπουλ και Τότεναμ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «κόκκινους» να φιλοξενούνται από τη Νάπολι στο επιβλητικό «Σαν Πάολο» και τα «σπιρούνια» να υποδέχονται τη Μπαρτσελόνα στο «Γουέμπλεϊ».  



Μεγάλες προκλήσεις για Λίβερπουλ και Τότεναμ

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν ακάθεκτοι και αήττητοι τη φετινή σεζόν και θέλουν να παλέψουν για το 2x2 στη λαμπερή ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά και τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν σε σπουδαία νίκη επί τη Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η ομάδα του δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο, γνωρίζει πως θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουν και τον κόσμο της Νάπολι που όταν γεμίζει το «Σαν Πάολο» θυμίζει... ηφαίστειο, το οποίο εκρήγνυται σε κάθε γκολ των παικτών του Κάρλο Αντσελότι.

Η Τότεναμ, με αρκετά προβλήματα από τη στιγμή που της λείπουν οι Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Ντεμπελέ, Βερτόνχεν και Οριέ, καλούνται να δώσουν συνέχει στη... μιζέρια της Μπαρτσελόνα, η οποία διανύει τις χειρότερες μέρες της επί Βαλβέρδε.

Οι «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στο Λονδίνο με τα νέα του κοστούμια, όμως προέρχονται από δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία τρία ματς του πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί και από τη Λεγανές και έχοντας πάρει βαθμό την τελευταία στιγμή από τη Μπιλμπάο, το περασμένο Σάββατο.

Τότεναμ – Μπαρτσελόνα (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Νάπολι – Λίβερπουλ (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Κώστας Ζάλιαρης