Μουρίνιο: «Έχετε ήδη πολλούς λόγους για να με κριτικάρετε... » (vid)

Τις νέες «βολές» από τον Τύπο περιμένει ο Ζοσέ Μουρίνιο και ανέφερε μετά το 0-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια πως οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη αρκετούς λόγους για ν' ασκήσουν την κριτική τους, ενώ μάλιστα, ανέφερε πως αν μιλήσει για ορισμένα πράγματα, θα βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.  



Μουρίνιο: «Έχετε ήδη πολλούς λόγους για να με κριτικάρετε... » (vid)

Ακόμα μια δύσκολη βραδιά για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν αυτή της Τρίτης στο «Ολντ Τράφορντ», το οποίο πλέον έχει να δει νίκη περίπου δυο μήνες!

Ο κόσμος αποδοκίμασε στο φινάλε μετά το 0-0 με τη Βαλένθια και ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου δίχως διάθεση να δικαιολογηθεί.

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μου είναι πολύ δύσκολο ν' αναλύσω κι αν τα αναφέρω δεν θα είναι καλό για εμένα. Πιστεύω ότι έχετε ήδη αρκετούς λόγους για να μου ασκήσετε κριτική» είπε και συνέχισε, ερωτηθείς για τα σχόλια του Σκόουλς, περί... ντροπής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της παρουσίας του Μουρίνιο που πλέον προκαλεί μόνο προβλήματα:

«Ο καθένας έχει ελευθερία να πει ό,τι θέλει» ήταν η απόκριση του Πορτογάλου κόουτς, που επανέλαβε το ίδιο όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις αποδοκιμασίες των οπαδών:

«Ειδικά για τους οπαδούς, σέβομαι την άποψή τους και ξαναλέω ότι ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει».

Σχολιάζοντας το ματς με τις «νυχτερίδες» είχε να πει: «Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Έπαιξαν σε υψηλό ρυθμό. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, όμως, σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές δεν είχαμε την τεχνική ικανότητα στο επίπεδο που θα θέλαμε ώστε να φτιάξουμε τις επιθέσεις μας». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης