Κέιν: «Θέλω να φτάσω και γιατί όχι να ξεπεράσω τα κατορθώματα του Μέσι»

Πηγή έμπνευσης αποτελεί για τον Χάρι Κέιν ο Λιονέλ Μέσι, με τον επιθετικό της Τότεναμ να λέει πως μια μέρα θα ήθελε να φτάσει τους αριθμούς τόσο του αρχηγού της ερχόμενης αντιπάλου της ομάδας του, Μπαρτσελόνα, όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο.



Κέιν: «Θέλω να φτάσω και γιατί όχι να ξεπεράσω τα κατορθώματα του Μέσι»

«Ο Μέσι έθεσε τα όρια και μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τεα ξεπερνούν σκοράροντας 50 και 60 γκολ κάθε σεζόν. Ως επιθετικός θέλω να τους φτάσω. Ο Μέσι έχει θέσει τα όρια χωρίς αμφιβολία και εξακολουθεί να το κάνει.

Μου δίνει κίνητρο να γίνω καλύτερος και να βελτιωθώ, και ευελπιστώ ότι μια μέρα θα φτάσω κι εγώ σε αυτά τα νούμερα, ή γιατί και περισσότερα από αυτόν.

Είναι ένα σπουδαίο τεστ για εμάς. Ως παίκτες θέλουμε να παίζουμε κόντρα στους κορυφαίους και ο Μέσι είναι σίγουρα μέσα σε αυτούς, είναι φανταστικός παίκτης, και θα κάνουμε τα πάντα για να τον σταματήσουμε», ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια προσέθεσε για την Τότεναμ:

«Πέρυσι ξεκινήσαμε πολύ καλά με νίκη επί της Ντόρτμουντ στην έδρα μας. Φέτος δεν τα πήγαμε και τόσο καλά με την ήττα από την Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα ίσως παίζει καλύτερα από αυτό που έπαιζε πέρυσι η Ρεάλ. Πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια, και εάν μπορούμε να σηκώσουμε όρθιο τον κόσμο από νωρίς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός πέρυσι, πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να αρπάξουμε 1-2 από αυτές για να βάλουμε εαυτόν σε πλεονεκτική θέση».

Γιώργος Σιάφας