Μουρίνιο για «τηλεφώνημα με Ζιντάν»: «Ρώτα αυτόν που το έγραψε, είναι πίσω σου» (Video)

Μια ιδιαίτερη στιγμή προσέφερε η συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο πριν από το παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Βαλένθια, με τον Πορτογάλο να παραπέμπει δημοδιογράφο να ρωτήσει συνάδελφό του που καθόταν από πίσω του όταν τον ρώτησε για το φημολογούμενο τηλεφώνημα που του έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν. «Γύρνα και ρώτα τον τύπο πίσω σου, αυτός είναι που το έγραψε», είπε ο «Special One» προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.



Μουρίνιο για «τηλεφώνημα με Ζιντάν»: «Ρώτα αυτόν που το έγραψε, είναι πίσω σου» (Video)

Ισπανός δημοσιογράφος που βρέθηκε στην συνέντευξη του τεχνικού της Γιουνάιτεντ τον ρώτησε για όλα αυτά που γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες -και ιδίως μέρες μετά τα μαζεμένα... χάλια της ομάδας- κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε μία από τις τελευταίες φήμες που θέλουν τον βασικό υποψήφιο για να τον διαδεχθεί εφόσον απολυθεί, Ζιντάν, να του έχει τηλεφωνήσει για να μιλήσουν προσωπικά μετά από επαφές που δέχθηκαν από τον σύλλογο οι εκπρόσωποί του.

Ο Μουρίνιο δεν θέλησε να σχολιάσει ο ίδιος το δημοσίευμα και έχοντας ήδη προηγούμενα με αυτόν που το έγραψε, τον έδειξε με το δάχτυλο στην αίθουσα Τύπου. 

«Ρώτα αυτόν που το έγραψε. Είναι ο τύπος ακριβώς από πίσω σου. Ακριβώς, μπορείς να τον δεις», είπε στα ισπανικά ο Μουρίνιο και μετά το εξήγησε με χαρακτηριστικές κινήσεις και στον Νιλ Κέστις, που πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής του πρώτου, επειδή του είχε καταλογίσει προβλήματα με τον Ρούνεϊ και μετά τον ρωτούσε αν υπάρχουν.

Οπότε γυρνάει ο δημοσιογράφος και ρωτάει τον Κέστις και εκείνος του λέει, «Οκ ναι», με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε έντονα γέλια. Επέμενε ο Ισπανός ρωτώντας τον κόουτς για το περιεχόμενο της συζήτησης από την στιγμή που ο Κέστις επέμενε στα λεγόμενά του, με τον Μουρίνιο να του λέει: «Αυτός έβαλε κοριό στο τηλέφωνό μου, ρώτα τον», πριν η συντονίστρια της συζήτησης ζητήσει οι ερωτήσεις να επικεντρωθούν στον αγώνα με την Βαλένθια.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Σιάφας