Μίλησαν για να διορθώσουν την κατάσταση οι παίκτες της Γιουνάιτεντ

Ο Νεμάνια Μάτιτς αποκάλυψε πως οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησαν μεταξύ τους έπειτα και από την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, προσπάθησαν να εντοπίσουν τις αιτίες των κακών αποτελεσμάτων και συμφώνησαν ότι όλοι έχουν ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. 



Μίλησαν για να διορθώσουν την κατάσταση οι παίκτες της Γιουνάιτεντ

Ο Σέρβος χαφ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ και είπε χαρακτηριστικά: 

«Μιλήσαμε όλοι μεταξύ μας για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια άκρη. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι δεν παίζουμε καλά. Προσωπικά έκανα ένα από τα χειρότερα ματς της καριέρας μου το περασμένο Σάββατο.

Έχουμε όλοι ευθύνη για την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να την αντιστρέψουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά σε όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχουν δυσκολίες που οφείλεις να ξεπερνάς. 

Θα δείξουμε στο γήπεδο ότι θέλουμε να φτιάξουμε την κατάσταση, δεν διορθώνεται με λόγια από κάποιον. Το θέμα δεν είναι να μιλήσουμε για... ηγέτες, το θέμα είναι να φανεί αυτό που θέλουμε στο γήπεδο». 

Κώστας Ζάλιαρης