Ντ. Κόστα: «Δεν έφταιγα εγώ με τον Κόντε»

Τι και εάν έχει περάσει καιρός από τότε που χώρισαν τους δρόμους τους; Ο Ντιέγκο Κόστα δεν ξεχνά όσα… τράβηξε από τον Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και βρήκε την ευκαιρία να τα «χώσει» ξανά στον πρώην προπονητή του.  



Ντ. Κόστα: «Δεν έφταιγα εγώ με τον Κόντε»

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε επίσης και στην γενικότερη νοοτροπία που συνάντησε στους «μπλε» και που είναι αντίθετη στην αντίστοιχη της τωρινής του ομάδας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Ήταν μια πολύ κακή στιγμή, αλλά δεν έφταιγα εγώ. Ο κόσμος λέει πολλά, όμως ο χρόνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Δείτε που βρίσκεται σήμερα ο Κόντε», ήταν το καυστικό σχόλιο του νυν επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης που συνέχισε:

«Έκανα λάθος που πήγα στην Τσέλσι, λόγω του τρόπου αντιμετώπισης που έχουν σε ορισμένα πράγματα. Ο Σιμεόνε είναι ευθύς προπονητής και όταν δεν σε αγαπάει το κάνει ξεκάθαρο και το βλέπεις.

Στην Τσέλσι ίσχυε ακριβώς το αντίθετο! Είχα την επιλογή να γυρίσω στην Ατλέτικο και ειδικά μόλις η Τσέλσι μου είπε να επιστρέψω και να προπονηθώ με τις ρεζέρβες, αποφάσισα ότι θα επέστρεφα. Εάν δεν με άφηνε, θα έμενα στη Βραζιλία με την οικογένειά μου».