H COSMOTE TV «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» Τσέλσι-Λίβερπουλ & Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Δύο συναρπαστικά ντέρμπι διεξάγονται το Σάββατο 29/9 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση στα ματς Τσέλσι-Λίβερπουλ (19.30, COSMOTE SPORT 1HD) & Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45, COSMOTE SPORT 1HD) ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.



H COSMOTE TV «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» Τσέλσι-Λίβερπουλ & Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Λίγο πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου αγώνα της Premier League, Τσέλσι-Λίβερπουλ, οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέσω της εκπομπής «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για να ενημερωθούν για το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και τις επιλογές των  προπονητών Μαουρίσιο Σάρι και Γιούργκεν Κλοπ. Στην εκπομπή θα προβληθούν επίσης, αποκλειστικές δηλώσεις του χαφ της Τσέλσι, Ρος Μπάρκλεϊ, αλλά και συνέντευξη του επιθετικού της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ. Στη συνέχεια, οι συνδρομητές θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD για τη μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» θα επανέλθει στις 21.30 με τον σχολιασμό και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά και με όλα τα νέα που αφορούν στο ντέρμπι της LaLiga Santander ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με συνεντεύξεις των προπονητών Χουλέν Λοπετέγι και Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και του Ουρουγουανού αμυντικού των «ροχιμπλάνκος», Χοσέ Χιμένεθ. Στις 21.45 η σκυτάλη θα δοθεί στη μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Με το σφύριγμα της λήξης στη Μαδρίτη, η εκπομπή θα επιστρέψει για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και την ψηφιακή ανάλυση.