Ντέρμπι… κορυφής στο Λιγκ Καπ

Τρεις ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και Τσέλσι «μονομαχούν» στο «Άνφιλντ» με στόχο την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας.



Ντέρμπι… κορυφής στο Λιγκ Καπ

Η αναμέτρηση των «κόκκινων» με τους «μπλε» είναι προφανώς αυτή που ξεχωρίζει στο σημερινό μενού του 3ου γύρου της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το ερχόμενο Σάββατο (29/9) οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο «Στάμφορντ» Μπριτζ» με έπαθλο την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (πρώτη με 18 η Λίβερπουλ, 2η με 16 μαζί με τη Σίτι η Τσέλσι) και αυτομάτως αυτό κάνει ακόμα πιο… περίεργη την αποψινή τους «μάχη».

Κλοπ και Σάρι αναμένεται να παρουσιάσουν «φρεσκαρισμένες» ενδεκάδες σήμερα.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Κλοπ θα αφήσει κατά πάσα πιθανότητα εκτός του Φαν Ντάικ ώστε να τον προφυλάξει από έναν μικροτραυματισμό που αντιμετωπίζει και να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του πρωταθλήματος. Θέση στην επίθεση των «κόκκινων» αναμένεται να πάρουν οι Στάριτζ και Σακίρι.

Αλλαγές ετοιμάζει και ο Σάρι, που αναμένεται να έχει στο αρχικό του σχήμα τους Ζαπακόστα, Μόουζες, Φάμπρεγας και Ντρίνκγουοτερ που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Πέραν της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, απόψε διεξάγονται ακόμα τέσσερα ματς για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, με το Τότεναμ-Γουότφορντ να είναι αυτό ανάμεσα σε εκπροσώπους της Πρέμιερ Λιγκ και τις Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ να ευελπιστούν πως δεν θα την… πατήσουν κόντρα σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας.

Αναλυτικά τα ματς:

Λίβερπουλ-Τσέλσι (21:45)

Άρσεναλ-Μπρέντφορντ (21:45)

Γουέστ Χαμ-Μάκσφιλντ (21:45)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Στόουκ (21:45)

Τότεναμ-Γουότφορντ (22:00)

*Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά οι ομάδες οδηγούνται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι

*Ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ ολοκληρώνεται την επόμενη Τρίτη (2/10) με την αναμέτρηση Έβερτον-Σαουθάμπτον