Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη FIFA ο Μόντριτς!

Με το βραβείο για το καλύτερο γκολ έμεινε τελικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού ο Λούκα Μόντριτς αναδείχθηκε κορυφαίος για το 2018 στο gala που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο για τα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.



Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη FIFA ο Μόντριτς!

Η απόλυτη δικαίωση για τον Κροάτη χαφ της «βασίλισσας».

Έχοντας κατακτήσει ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Ρεάλ, έχοντας ξεχωρίσει στην ιστορική πορεία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του μέχρι και τον τελικό του Μουντιάλ αλλά και έχοντας κατακτήσει το Golden Ball του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς από την UEFA, ο Λούκα Μόντριτς έγινε κάτοχος ακόμα μιας πολύ μεγάλης διάκρισης.

Κόντρα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ, ο πολύπειρος χαφ αναδείχθηκε κορυφαίος στα βραβεία της FIFA για το 2018, σε μια τρομερή χρονιά για εκείνον και σε μια 10ετία απόλυτης κυριαρχίας από τον CR7 και τον Λιονέλ Μέσι.

Κορυφαίος προπονητής, αναδείχθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν που οδήγησε την εθνική ομάδα της Γαλλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, στην πρώτη μεγάλη επιτυχία των «τρικολόρ» μετά το 1998, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Τιμπό Κουρτουά. 

Κώστας Ζάλιαρης