Μουρίνιο: «Η Γουλβς έπαιξε σαν σε τελικό Μουντιάλ, αυτό θέλω και από εμάς»

Σαν να έπαιζαν σε τελικό του Μουντιάλ αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες της Γουλβς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στο χορτάρι ενώ οι φιλοξενούμενοι... έφτυναν αίμα από την προσπάθεια.  



Μουρίνιο: «Η Γουλβς έπαιξε σαν σε τελικό Μουντιάλ, αυτό θέλω και από εμάς»

Ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να μένει οκτώ βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και έξι από την Μάντσεστερ Σίτι και προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τη νωθρότητα του συνόλου του.

«Νομίζω ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Η Γουλβς άξιζε την ισοπαλία και εμείς αξίζαμε την τιμωρία του να πάρουμε μόνο έναν βαθμό. Ξεκίνησαν καλύτερα, ήταν πιο επιθετικοί, πίεζαν περισσότερο και δεν ξέρω γιατί αλλά είχαν πολύ περισσότερο κίνητρο από εμάς. Έπαιξε όπως μου αρέσει να παίζει η κάθε ομάδα μου, σαν να πρόκειται για έναν τελικό Μουντιάλ. Αυτοί είχαν τέτοιο ύφος και εμείς όχι.

Περίμενα περισσότερα από τους επιθετικογενείς παίκτες. Δεν υπήρχε πολλή δημιουργία, ούτε κίνηση, ούτε δυναμισμός. Το κάναμε πολύ εύκολο γι’ αυτούς στα τελευταία 20 λεπτά. Γενικά, δεν αξίζαμε περισσότερα. Όπως ξεκινήσαμε το ματς ήμασταν και τυχεροί που προηγηθήκαμε. Αν τ δούμε σκληρά, η προσέγγισή τους ήταν περισσότερο για ποδοσφαιρικό ματς συγκριτικά με την δική μας», σχολίασε.

Γιώργος Σιάφας