Ευκαιρία νίκης για Πίτερμπρο και Έξετερ, συνέχεια στο σερί τους Άστον Βιλα-Σέφιλντ-Γουένστει

Οι επιλογές της προηγούμενης εβδομάδας επαληθεύθηκαν στο απόλυτο, έστω και στο παρά ένα, αφού η Άστον Βίλα ισοφάρισε στο 93΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χούλαχαν. Οι… αγαπημένες ομάδες της στήλης, Ρότσντειλ και Νότς Κάουντι, σκόραραν κατά ριπάς λίγο νωρίτερα, δίνοντας μας αρκετά εύκολα τα δύο όβερ που είχαμε επιλέξει. Η δράση συνεχίζεται αμείωτη και στις τρείς κατηγορίες του μεγάλου Νησιού και πάμε αμέσως να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Ευκαιρία νίκης για Πίτερμπρο και Έξετερ, συνέχεια στο σερί τους Άστον Βιλα-Σέφιλντ-Γουένστει

Στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουένστει. Οι γηπεδούχοι έχουν δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Η Γουένστει από την πλευρά της έχει ισορροπία αλλά κάποιες απουσίες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων δείχνουν να την επηρέασαν σε κάποιο βαθμό. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν  ένα κοινό στοιχείο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Στα οκτώ ματς που έχουν δώσει για την Championship το γκολ/γκολ έχει επαλειφθεί στις επτά. Ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή στο 1,72 και υπάρχει αξία σίγουρα.

Μεταφερόμαστε στη League Two και το γήπεδο Σεντ Τζέιμς του Έξετερ. Η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Τσέλντεναμ. Η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων είναι σαφέστατα καλύτερη για τους γηπεδούχους. Βρίσκονται στη 2η θέση με ρεκόρ 5Ν-1Ι-2Η και τέρματα 15-8. Παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας έχοντας την απαραίτητη ισορροπία και στο αμυντικό κομμάτι. Η Τσέλντεναμ έχει μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς (2Ν-2Ι-4Η), έχοντας φανερή δυσκολία στο σκοράρισμα αφού έχει πετύχει μόλις έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Η τακτική που ακολουθεί ως εκ τούτου είναι περισσότερο αμυντικογενής και σε δύσκολες έδρες όπως η σημερινή αυτή ενισχύεται. Τα δεδομένα που έχουμε από τις δύο ομάδες με οδηγούν στη νίκη της Έξετερ την οποία βρίσκουμε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην απόδοση του 1,75.

Στο Στάδιο Πρίσφιλντ του Τζίλιγχαμ, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Πίτερμπρο. Η γηπεδούχος διανύει άσχημη περίοδο. Ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες και στα υπόλοιπα έξι που ακολούθησαν  κατάφερε να αποσπάσει μόνο μία ισοπαλία. Η επίθεση της σε αυτά τα έξι πέτυχε μόλις τρία γκολ ενώ η άμυνα δέχτηκε έντεκα. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει  την δεύτερη ομάδα της κατάταξης, που ήταν πρώτη μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Ο λόγος για την Πίτερμπρο που στο ντέρμπι κορυφής με την Πόρτσμουθ εμφανίστηκε πολύ αγχωμένη και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1. Σήμερα θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε και φυσικά στις νίκες. Απουσίες δεν υπάρχουν, καλύτερη ομάδα και ρόστερ έχει σίγουρα, πλέον έχουν και πληγωμένο εγωισμό. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες λοιπόν και η απόδοση του ΟΠΑΠ στο 2,15 μοιάζει αρκετή καλή.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Συνοπτικά

Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γουένστει   γκολ/γκολ   1,72

Έξετερ-Τσέλντεναμ  1    1,75

Τζίλιγχαμ-Πίτερμπρο  2    2,15

Νίκος Κεραμύδας