Ράφαελ και Ντεπάι τρόλαραν την Σίτι μετά την ήττα!

Xωρίς να ξεχνούν το… κόκκινο παρελθόν τους στο Νησί, οι Μέμφις Ντεπάι και Ράφαελ δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν την Μάντσεστερ Σίτι, μετά την χθεσινή της ήττα από τη Λιόν (1-2) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ…



Ράφαελ και Ντεπάι τρόλαραν την Σίτι μετά την ήττα!

Με απρόσμενο τρόπο ξεκίνησε την φετινή πορεία της στα «αστέρια» η πρωταθλήτρια Αγγλίας, που γνώρισε την ήττα από τη Λιόν στο «Έτιχαντ»…

Αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία για τους «λιονέ», που έδωσε μάλιστα την ευκαιρία σε δυο πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να το χαρούν λίγο παραπάνω και να πειράξουν την.. απέναντι πλευρά.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Μέμφις Ντεπάι (αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ τη διετία 2014-2016), λέγοντας πως «… το Μάντσεστερ είναι ακόμα κόκκινο»!

Απ’ τη μεριά του, με τη λήξη της αναμέτρησης, ο μπακ Ράφαελ, που «μετακόμισε» στη Λιόν από τους «κόκκινους διαβόλους» πριν από τρία χρόνια, σχολίασε για το αποτέλεσμα του «Έτιχαντ»: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, δεν χάνω ποτέ εδώ! Είμαι φίλαθλος της Γιουνάιτεντ, επομένως είναι ωραίο να έρχομαι εδώ και να κερδίζω»!

 

Xρήστος Γραβιάς