Πάει για... 2019 το νέο γήπεδο της Τότεναμ!

Από αναβολή σε αναβολή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τότεναμ, αφού σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η ομάδα δεν πρόκειται να μπει στο νέο της «σπίτι» πριν από τον Ιανουάριο του 2019, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο αυτό να συμβεί τελικά και στην έναρξη της επόμενης σεζόν!  



Πάει για... 2019 το νέο γήπεδο της Τότεναμ!

Είναι πολύ πιθανό τα «σπιρούνια» να βγάλουν όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο «Γουέμπλεϊ», έχοντας ήδη ανακοινώσει πως όλα τα εντός έδρας ματς για τη φάση των ομίλων του Champions League θα διεξαχθούν στο λονδρέζικο «στολίδι».

Το νέο γήπεδο του συλλόγου δεν είναι καθόλου έτοιμο, τουλάχιστον σε σχέση με την κατάσταση στην οποία θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται, έχοντας αρχικά τονίσει πως το πρόσφατο ματς με την Τότεναμ θα ήταν το πρώτο που θα διεξαγόταν στη νέα έδρα της ομάδας.

Πλέον, πριν μπει το 2019, η Τότεναμ δεν πρόκειται να παίξει στο νέο της «σπίτι» και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τελικά από την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς! «Θεωρώ ότι και στην ομάδα δεν θα θέλουν να βιαστούν και θα προτιμούν να γίνουν όλα σωστά παρά εσπευσμένα» ανέφεραν από την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου...

Κώστας Ζάλιαρης