ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός «μάχονται» στους ομίλους του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League ξεκινά την Πέμπτη 20/9 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, απέναντι στις Τσέλσι και Μπέτις, αντίστοιχα, καθώς και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της φάσης αυτής, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.  



ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός «μάχονται» στους ομίλους του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η πρώτη σύνδεση με την «Τούμπα» και τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Μιχάλη Τσόχο, Τάσο Κολλίντζα, Μιχάλη Μελισσίδη, Κώστα Γκουντούλα και Πάρη Τσελεπίδη, θα γίνει στις 18.00, μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (COSMOTE SPORT 2HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στα ματς της ημέρας, ενώ θα παρακολουθήσουν και αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αντελίνο Βιερίνια του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ανδρέα Μπουχαλάκη των «ερυθρολεύκων».

Ιδιαίτερη είναι η πρώτη αγωνιστική και για τον Ολυμπιακό, καθώς αν νικήσει την Μπέτις στην έδρα του, θα γίνει αυτομάτως φαβορί του ομίλου και της πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια, μαζί με τη Μίλαν. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μεταφερθούν στον Πειραιά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μέσω του Pre Game Show (21.00, COSMOTE SPORT 3HD). Εκεί θα βρίσκονται οι Γιώργος Θαναηλάκης, Αντρέα Παλομπαρίνι, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Δημήτρης Ξαρλής και Ανδρέας Σερεβέτας, για να μεταφέρουν όλη τη δράση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με το τέλος των αγώνων, το “UEFA Europa League Show” θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD (00.00) με τις αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών, αναλύσεις, και σχολιασμό των όσων εκτυλίχθηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Επίσης, οι φαν του ποδοσφαίρου, θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με ζωντανή ενημέρωση γύρω από τα γήπεδα, όπου υπάρχει αγωνιστική δράση.