Τεράστιο τεστ για Λίβερπουλ, δοκιμασία για Τότεναμ

Το νέο Τσάμπιονς Λιγκ κάνει σέντρα. Διαφορετικές ώρες, ίδιος πόθος από τις ομάδες για τις σπουδαίες αναμετρήσεις, πάντοτε η ίδια τρομερή λάμψη και οι μεγάλες δυσκολίες. Τέτοιες έχουν ν' αντιμετωπίσουν και οι Λίβερπουλ και Τότεναμ που ξεκινούν το φετινό τους «ταξίδι» στους ομίλους απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ αντίστοιχα.  



Τεράστιο τεστ για Λίβερπουλ, δοκιμασία για Τότεναμ

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχονται στο «Άνφιλντ» την πανίσχυρη Παρί του Τόμας Τούχελ (22:00 CosmoteSport 3 HD). Με το 5x5 στην Πρέμιερ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ καλείται ν' αποδείξει ότι μπορεί ν' αντέξει στον ανταγωνισμό σε όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, κόντρα σε μια από τις πιο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια με μόνιμο στόχο την υπέρβαση στ' αστέρια.

Η Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ταξίδεψε στο Μιλάνο για να κοντραριστεί με την Ίντερ, στην οποία υπάρχει... άνεμος αλλαγής και φιλοδοξία για κάτι θετικό, άσχετα από το περίεργο ξεκίνημα που πραγματοποίησε πάλι στη νέα σεζόν (19:55 CosmoteSport 4 HD). Ο Ποτσετίνο είδε τους παίκτες του να χάνουν δύο σερί ματς στο πρωτάθλημα από Γουότφορντ και Λίβερπουλ, ωστόσο, δήλωσε πως θα πρέπει άπαντες να φερθούν έξυπνα και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους για να καταφέρουν κάτι στη διοργάνωση.

Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή με το πρόβλημα στο μάτι από το ματς με τα «σπιρούνια» ο Φιρμίνο για τη Λίβερπουλ, όπως επίσης μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες και για τους Ορίγκι και Σολάνκε.

Εκτός άφησε τους Αλντερβάιρελντ και Τρίπιερ ο κόουτς της Τότεναμ για τακτικούς λόγους όπως ανέφερε, εκτός ο Ντέλε Άλι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όπως επίσης και οι Γιορίς και Σισοκό.

Πιθανή ενδεκάδα Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Πιθανή ενδεκάδα Τότεναμ (3-5-2): Βορμ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Σον, Κέιν

Κώστας Ζάλιαρης