Δεν υποτιμά την Γιάνγκ Μπόις ο Μάτα

Με τη δέουσα σοβαρότητα καλείται να αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία μεθαύριο (19/9, 22:00), ώστε να μην βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως, όπως τόνισε ο Χουάν Μάτα.



Δεν υποτιμά την Γιάνγκ Μπόις ο Μάτα

Αν και η πρωταθλήτρια Ελβετίας αποτελεί μια… σταχτοπούτα της διοργανωσης, που θα δώσει φέτος για πρώτη φορά το παρών στα «αστέρια», οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλουν να την αντιμετωπίσουν με προσοχή, ώστε να ξεκινήσουν θετικά τη νέα χρονιά εκτός συνόρων:

«Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και έχουμε πραγματικά μεγάλο κίνητρο για να κάνουμε μια καλή πορεία. Θα ήταν μεγάλο μας λάθος το να υποτιμήσουμε τους Ελβετούς επειδή δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα όσο άλλες ομάδες, με κάποιες από αυτές να συμμετέχουν στον όμιλο μας (σ.σ. εννοώντας τις Βαλένθια και Γιουβέντους).

Μιλάμε για μια ομάδα με καλή ομάδα και θα έχουν μεγάλο κίνητρο αντιμετωπίζοντάς μας, όπως κάνει κάθε αντίπαλος που βρίσκει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι μια δύσκολη αρχή για μας στο Τσάμπιονς Λιγκ», τα λόγια του Ισπανού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Χρήστος Γραβιάς