Ζλάταν με γκολ – καρατιά κάνει πλέον παρέα με Μέσι και Κριστιάνο (pic & vid)

Αν το έκανε οποιοσδήποτε άλλος, ίσως και να τραυματιζόταν σοβαρά. Όχι όμως ο Ζλάταν. Αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Σουηδός σούπερ σταρ σκοράροντας με αδιανόητο τρόπο στην ήττα (5-3) των Γκάλαξι από την Τορόντο, έφτασε στα 500 γκολ καριέρα και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό αλλά... λαμπερό κλαμπ όπου βρίσκονται μόνο οι Μέσι και Κριστιάνο.  



Ζλάταν με γκολ – καρατιά κάνει πλέον παρέα με Μέσι και Κριστιάνο (pic & vid)

Το «λιοντάρι» από το Μάλμε βρυχήθηκε και το Τορόντο τον άκουσε και τρόμαξε...

Παρά την ήττα των Γκάλαξι, ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι τέτοιος που κάνει τον σούπερ σταρ της ομάδας του Λ.Α. μοναδικό. Μόνο αυτός θα μπορούσε έτσι! Μόνος αυτός τολμάει τόσο! Μόνο αυτός μπορεί να βάλει τέτοιο γκολ και να παραμείνει ψύχραιμος και να τρέξει στη σέντρα γιατί χάνει η ομάδα του.

Με κάτι σαν... καρατιά έγραψε ιστορία με το 500ο τέρμα καριέρας, δήλωσε πως «το Τορόντο θα μείνει στην ιστορία γιατί έγινε το 500ο “θύμα” μου» και πλέον, ο Ζλάταν είναι δίπλα στους Μέσι και Κριστιάνο.

Οι δυο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της εποχής τους ήταν οι μοναδικοί που είχαν ξεπεράσει τα 500 γκολ και τώρα το έκανε και ο Ιμπραΐμοβιτς. Βέβαια, ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει φτάσει στα 621 και ο Πορτογάλος στα 658, ωστόσο, πλέον, είναι οι τρεις τους. Αυτά τα τρία μεγαθήρια... Αυτοί οι τρεις που έχουν σημαδέψει το ποδόσφαιρο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης