BigBen: Διέξοδος η επιλογή στα γκολ και στις τρεις κατηγορίες

Ιδανική ήταν η εξέλιξη των παιχνιδιών που επιλέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα.Τα πολλά τέρματα στα δύο ματς ήρθαν ...και με το παραπάνω(6 στο καθένα), ενώ η Πίτερμπρο έκανε το δίπλο που είχε πολύ μεγάλη απόδοση για τα δεδομένα του αγώνα.Το Nations League τελείωσε και τα Πρωταθλήματα επιστρέφουν σε κανονική δράση. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.   



BigBen: Διέξοδος η επιλογή στα γκολ και στις τρεις κατηγορίες
Στη League One η Ρότσντειλ αγωνίζεται με την Τζίλιγχαμ. Οι γηπεδούχοι έχουν 6 οβερ στα 7 ματς που έχουν δώσει. Εντός έδρας έχουν δώσει 3 παιχνίδια και μετρούν ισάριθμες ήττες, όλες με όβερ. Η Τζίλιγχαμ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω στη βαθμολογία και έχει κύριο χαρακτηριστικό το γκολ\γκολ στα παιχνιδια της, έχοντας 6 επαληθεύσεις σε 7 ματς. τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν στο γκολ\γκολ που ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει στο 1.60 και στο όβερ με απόδοση 1.67. 
 
Στη League Two, η Νοτς Κάουντι υποδέχεται τη Στίβενειτζ. Η άμυνα των γηπεδούχων είναι σε τραγική κατάσταση. Δέχονται πολλές ευκαιρίες και μοιραία πολλά γκολ(ήδη 21 παθητικό). Εκτός της πρώτης αγωνιστικής, όλες οι υπόλοιπες ήταν όχι απλά όβερ 2.5 γκολ αλλά όβερ 3.5 και μάλιστα ήττες. Η Στίβενειτζ δεν έχει να επιδείξει τα ίδια νούμερα στη στατιστική της εικόνα αλλά βρίσκεται στην 11η θέση του Πρωταθλήματος με 11 βαθμούς και δείχνει σαφέστατα καλύτερο πρόσωπο ως ομάδα. Η αμυντική λειτουργία της Νοτς Κάουντι και η μεγάλη ανάγκη της για νίκες και βαθμούς με οδηγούν στο σκεπτικό ενός ακόμα παιχνιδιού με πολλά γκολ. Η επιλογή αυτή προσφέρεται στον ΟΠΑΠ στο 1.77.
 
Στο Έλαντ Ρόουντ του Μπλάκμπερν, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Παιχνίδι που "μυρίζει" έντονα Premier League και όχι Championship. Η Μπλάκμπερν γνώρισε την ήττα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει δείξει συμπαθητικό πρόσωπο μέχρι τώρα, με πιο ανησυχητικό φαινόμενο τα κενά διαστήματα που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Στην Άστον Βίλα, το φρέσκο χρήμα που ήρθε από την αλλαγή ιδιοκτησίας και οι μεταγραφές που έγιναν δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ομάδα με αρκετά θέματα στην άμυνα και πολλή ποιότητα στην επίθεση. Αποδεικτικό του παραπάνω, είναι πως όλα τα παιχνίδια της Βϊλα είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές. Περιμένω ένα ματς με καλό ρυθμό και γκολ και από τις δύο ομάδες. Το γκολ\γκολ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχει απόδοση 1.70.
 
Συνοπτικά
 
Ρότσντειλ-Τζίλιγχαμ όβερ2.5 - 1.67
 
Νοτς Κάουντι-Στίβενειτζ όβερ 2,5 - 1.77
 
Μπλάκμπερν-Άστον Βιλα γκολ\γκολ-1.70
 
Καλή τύχη στις επιλογές σας!
 
Νίκος Κεραμύδας

TAGS: