Μεγάλο ματς στο «Γουέμπλεϊ»

Η δράση επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ να είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.



Μεγάλο ματς στο «Γουέμπλεϊ»

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Γουότφορντ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να το πράξει έχοντας δύο σημαντικές απουσίες. Οι Ούγκο Γιορίς και Ντέλε Άλι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που «κουβαλούσαν» από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και ως εκ τούτου έμειναν εκτός αποστολής για το μεγάλο σημερινό ματς που κάνει σέντρα στις 14:30 και ανοίγει την αυλαία της 5ης «στροφής».

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική της εκκίνηση στη νέα σεζόν και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο και στο πρώτο της σπουδαίο τεστ για φέτος. Ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαλάνα και Λόβρεν.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι υποδέχονται τις νεοφώτιστες Κάρντιφ και Φούλαμ. Αντίθετα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες. Οι κόκκινοι διάβολοι» κοντράρονται με την αήττητη και πρωτοπόρο Γουότφορντ, ενώ οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν τη Νιούκαστλ, που ψάχνει το πρώτο της καλό αποτέλεσμα.

Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Μπόρνμουθ-Λέστερ και Χάντερσφιλντ-Κρίσταλ Πάλας.

Σε όλα τα ματς των 17:00 θα γίνει δοκιμαστικά η χρήση του VAR.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο (15/9)

Τότεναμ-Λίβερπουλ (14:30)

Μπόρνμουθ-Λέστερ (17:00)

Τσέλσι-Κάρντιφ (17:00)

Χάντερσφιλντ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ (17:00)

Νιούκαστλ-Άρσεναλ (17:00)

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή (16/9)

Γουλβς-Μπέρνλι (15:30)

Έβερτον-Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα (17/9)

Σαουθάμπτον-Μπράιτον (22:00)