Η δήλωση Λουκάκου που προκάλεσε γέλια στους Βέλγους

Σε εγχώρια «πηγαδάκια» των αποδυτηρίων, ο Λουκάκου εκμυστηρεύτηκε στους συμπατριώτες του, πως μετά το Euro του 2020 θα σταματήσει από την Εθνική Βελγίου, κάνοντας τους συμπατριώτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.  



Η δήλωση Λουκάκου που προκάλεσε γέλια στους Βέλγους

Όπως αποκαλύπτει ο -συμπαίκτης- Βίνσετ Κομπανί στην ιστοσελίδα METRO.com, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε σκοπεύει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολύ καιρό ακόμη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρτίνεζ. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα συναντήσω προβλήματα, για να τον πείσω να συνεχίσει», υποστηρίζει ο έμπειρος αμυντικός, με τον Λουκάκου να «κλείνει» τα 25 του χρόνια τον προσεχές Μάιο. Όπως ήταν λογικό, η ανακοίνωσή του φάνηκε αστεία και μη τελεσίδικη στους συμπατριώτες του, με τον Κομπανί να συμπληρώνει πως «κάποιες φορές οι νέοι παίκτες λένε πράγματα που αργότερα μετανιώνουν. Όλοι γελάσαμε με αυτό».

Ο Λουκάκου πάντως, εκτός από το φορτίο του σκοραρίσματος στους «κόκκινους διαβόλους», συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και στις υποχρεώσεις με τη φανέλα του Βελγίου, έχοντας ήδη βρει δίχτυα τρεις φορές, στις δύο αναμετρήσεις με Σκωτία και Ισλανδία, ενώ μετρά 77 συμμετοχές και 43 γκολ συνολικά. 

Η ηλικία του πάντως μόνο απαγορευτική δεν είναι, έχοντας αρκετά περιθώρια ακόμη να τιμήσει το εθνόσημο, πλούσιες ικανότητες και εκτελεστική δεινότητα σε έξαρση. Στοιχεία που του επιτρέπουν να συνεισφέρει σε... δύο στρατόπεδα για χρόνια. 

Έλενα Χαριτάκη