Ποκετίνο: «Μετανιώνει για το λάθος του ο Γιορίς»

«Ασπίδα» προστασίας προς τον Ούγκο Γιορίς έθεσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ (15/9, 14:30), προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον παίκτη του σχετικά με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες.



Ποκετίνο: «Μετανιώνει για το λάθος του ο Γιορίς»

O Γάλλος πορτιέρε βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης το πρώι της Τετάρτης, εξαιτίας του γεγονότος ότι  πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, με συνέπεια να του επιβληθεί πρόστιμο 50.000 λιρών, καθώς και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης του για τους επόμενους 20 μήνες!

Μετανιωμένος προφανώς για το σφάλμα του, ο παίκτης το συζήτησε μαζί με τον προπονητή του, ο οποίος τον υπερασπίστηκε σθεναρά, τονίζοντας ότι όλοι μπορούν να υποπέσουν ενίοτε σε κάποιο λάθος και να το κατανοήσουν εντέλει εν καιρώ:

«Πιστεύω πως φυσικά μετανιώνει για οτιδήποτε τα όλα όσα έγιναν χθες δεν ήταν ωραία, προφανώς και δεν αισθάνεται καλά για αυτό. Είπε πως ήταν ένοχος και υπεύθυνος για ό,τι έκανε. Αλλά το σημαντικότερο θεωρώ πως είναι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ένα λάθος.

Έκανε ένα λάθος και υποφέρει για αυτό. Τιμωρεί τον εαυτό του, αλλά δεν είμαστε Θεοί για να τον κρίνουμε όλοι. Είμαστε άντρες και γυναίκες που κάνουμε λάθη.

Αποτελεί ένα σημαντικό μάθημα για όλους, μου είπε πως ήταν ένα βασικό μάθημα για εκείνον», τα όσα δήλωσε για τον 30χρονο κίπερ ο Αργεντίνος τεχνικός, που τόνισε ακολούθως πως ο Γιορίς θα παραμείνει κανονικά αρχηγός της Τότεναμ.

Χρήστος Γραβιάς