Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να παρατήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Σε μια τολμηρή δήλωση, σχετικά με το πώς μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες της η Λίβερπουλ να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, προχώρησε ο Γκάρι Νέβιλ.



Νέβιλ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να παρατήσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Σύμφωνα με τον πρώην μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι» χρειάζεται να εστιάσουν αποκλειστικά στο αγγλικό πρωτάθλημα, ώστε να έχουν καλές πιθανότητες για να πανηγυρίσουν στο τέλος της χρονιάς, αφήνοντας… στην άκρη το Τσάμπιονς Λιγκ, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια και αποφεύγοντας τυχόν τραυματισμούς:

«Αν ήμουν η Λίβερπουλ, θα παρατούσα στην άκρη το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά αν προχωρούσαν μέχρι τον Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη χωρίς αυτό, θα είχαν πραγματικά καλές πιθανότητες (σ.σ. να κατακτήσουν το πρωτάθλημα) αν είχαν έξτρα ελεύθερες εβδομάδες. Γιατί; Πιστεύω πως οι μέθοδοί τους εξουθενώνουν την επιθετική τριάδα τους.

Αν υπάρξουν τραυματισμοί, παίζοντας συνεχόμενα Τετάρτη-Κυριακή, θεωρώ πως θα τους βάλει εμπόδια αυτό», ήταν το σχόλιο του Νέβιλ για την Λίβερπουλ, η οποία θα αντιμετωπίσει φέτος στα «αστέρια» τις Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και Ερυθρό Αστέρα.

Χρήστος Γραβιάς