Απέρριψε την Σπαρτάκ για οικογενειακούς λόγους ο Τέρι

Ελεύθερος θα παραμείνει για την ώρα ο Τζον Τέρι, ο οποίος αποφάσισε με την οικογένειά του να μην μετακομίσουν οριστικά στην Μόσχα και έτσι αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από την Σπαρτάκ.



Απέρριψε την Σπαρτάκ για οικογενειακούς λόγους ο Τέρι

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ¶στον Βίλα, που δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ ούτε την περασμένη σεζόν, και το προηγούμενο διάστημα συζήτησε πολύ με τους Ρώσους για να ξανά αγωνιστεί στην Μόσχα -μόνιμα αυτή τη φορά- μετά τον χαμένο και από δικό του πέναλτι τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008.

Ωστόσο αποφάσισε πως μια μεταγραφή στην Ρωσία δεν θα έκανε καλό στο σπίτι του, όπως εξήγησε στην παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να αρνηθώ μια πρόταση συμβολαίου που μου έγινε από την Σπαρτάκ Μόσχας. Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω την Σπαρτάκ και να ευχηθώ στον κόσμο της κάθε καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο σύλλογο και πρέπει να πω ότι ενθουσιάστηκα πολύ με τον επαγγελματισμό τους. Αλλά αφότου σκέφτηκα για την μεταγραφή με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε πως δεν είναι η σωστή κίνηση για εμάς την δεδομένη χρονική στιγμή. Καλή τύχη Σπαρτάκ».

Γιώργος Σιάφας