Κεϊτά: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να προσαρμοστώ»

Πίστωση χρόνου από τον κόσμο της Λίβερπουλ ζήτησε ο Ναμπί Κεϊτά,o oποίος δεν έχει συνηθίσει ακόμα πλήρως τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες της Πρέμιερ Λιγκ…



Κεϊτά: «Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να προσαρμοστώ»

O μέσος από τη Γουινέα «μετακόμισε» φέτος στο «¶νφιλντ», προερχόμενος από τη Γερμανία και την Λειψία, με τα πρώτα δείγματα μέχρι στιγμής να είναι θετικά, αλλά και με τον ίδιο να τονίζει πως ακόμα θα χρειαστεί καιρό, ώστε να ξεδιπλώσει στο χορτάρι τον πραγματικό αγωνιστικό του εαυτό…

«Μου το έχουν πει αρκετοί άνθρωποι πως παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στην Πρέμιερ Λιγκ. Εξαρτάται βέβαια και από τις συνθήκες.

Επομένως το να αγωνίζεσαι στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχω κίνητρο να παίξω καλά εδώ, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες, το κλαμπ μου.

Όλοι γύρω μου είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί μαζί μου  και εγώ κάνω τα πάντα για να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα, όλοι ξέρουν πως είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχω τους δικούς μου στόχους», τα όσα δήλωσε στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου ο παίκτης.

Χρήστος Γραβιάς