Μεγάλα κλαμπ δήλωναν περισσότερο κόσμο απ' όσο βρισκόταν στο γήπεδο!

Έρευνα που ... εκθέτει μεγάλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και φανερώνει ότι «έπαιξαν» με τους αριθμούς των εισιτηρίων που έδιναν επίσημα προς τα Μέσα, δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, με τη Γουέστ Χαμ να έχει κάνει υπερβολές με τα νούμερα!  



Μεγάλα κλαμπ δήλωναν περισσότερο κόσμο απ' όσο βρισκόταν στο γήπεδο!

Η μελέτη που πραγματοποίησε το BBC στην προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα του κορυφαίου πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έδειξε μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στην πραγματικότητα και σε αυτά που δήλωναν οι ομάδες προς τα media...

Η Γουέστ Χαμ έφτασε σε τρομερά επίπεδα ψεύδους, αφού είχε κάνει αναφορά ακόμα και για 12.000 κόσμο περισσότερο απ' όσο είχε βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου σε μια περίοδο 12 εντός έδρας αγώνων.

Ο μέσος όρος τον οποίο η ομάδα δημοσιοποιούσε έκανε λόγο για 55.309 οπαδούς, τη στιγμή που η πραγματικότητα αντικατοπτριζόταν στα 42.779 άτομα! Μάλιστα, σε παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, την 2α Ιανουαρίου του 2018, τα «σφυριά» είχαν δηλώσει 17.523 υποστηρικτές περισσότερους από αυτούς που βρίσκονταν πράγματι στις εξέδρες!

Μικρότερος περί τους 7.482 οπαδούς αναδείχθηκε ο μέσος όρος επισκεψιμότητας στο «Etihad» για τη Μάντσεστερ Σίτι, περί τις 4.000 περισσότερους δήλωναν οι Σαουθάμπτον και Τότεναμ.

Κώστας Ζάλιαρης