Κρατάει λίγα πράγματα...

Φιλικό από το οποίο μπορεί να κρατήσει λίγα πράγματα ήταν αυτό κόντρα στην Ελβετία για την Αγγλία, η οποία με αρκετές αλλαγές και γκολ του Μάρκους Ράσφορντ επικράτησε με σκορ 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει.



Κρατάει λίγα πράγματα...

Μετά την ήττα από την Ισπανία και τις συνολικά τρεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά τα «τρία λιοντάρια» ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες στο «King Power» και να ικανοποιήσουν τον κόσμο του Λέστερ που είχε την χαρά να φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Ο Γκάρεθ Σάοθγκεϊτ αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα του, άλλες αναγκαστικές και άλλες όχι, με τον Τζακ Μπάτλαντ που αποτέλεσε μία από αυτές να είναι και ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο. Ασταθής ο τερματοφύλακας της Στόουκ, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνά του, τα οποία αποσοβούνταν την τελευταία στιγμή. Επιθετικά οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ ήταν ως επί το πλείστον ήσυχοι, με τους Ελβετούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας τον πλήρη έλεγχο.

Τα δεδομένα άλλαξαν σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή των ομάδων, με τον Κάιλ Γουόκερ να τροφοδοτεί στο δεύτερο δοκάρι τον Ράσφορντ και εκείνος να κάνει το 1-0, που θα επιβεβαιωνόταν αργότερα ως τελικό σκορ. Καλύτερη η Αγγλία στο δεύτερο κομμάτι, ένα κομμάτι στο οποίο δεν επέτρεψε να βγουν άλλες τόσο κλασσικές ευκαιρίες όπως το δοκάρι του Τσερντάν Σακίρι στο πρώτο μέρος.

Στην συνέχεια οι προπονητές, που είχαν έξι αλλαγές, διαφοροποίησαν λίγο την κατάσταση, με την Ελβετία να τελειώνει το ματς με αρκετά γκάζια, ψάχνοντας μια ισοφάριση που δεν ήρθε ποτέ. Ντεμπούτο με τους Άνδρες έκανε ο Μπεν Τσίλγουελ.

Γιώργος Σιάφας