Παρθενική κλήση στην εθνική για Γκρέι και Τσίλγουελ!

Την πρώτη τους κλήση στην εθνική Αγγλίας κέρδισαν οι Ντεμάρι Γκρέι και Μπεν Τσίλγουελ, που θα πάρουν ευκαιρία από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο φιλικό με την Ελβετία, το οποίο θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας τους, Λέστερ.



Παρθενική κλήση στην εθνική για Γκρέι και Τσίλγουελ!

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν θα ταξιδέψουν με την Κ21 στην Λετονία την Δευτέρα, αλλά θα παραμείνουν στην Αγγλία για να ενσωματωθούν με την ανδρική ομάδα σε αυτήν την ευκαιρία που τους δίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να παίξουν σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλά σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph».

Ο αριστερός μπακ Τσίλγουελ θα πάρει θέση στο χορτάρι αντί του τραυματία Λουκ Σο, ενώ ο Γκρέι ενδέχεται να ξεκινήσει αντί του τραυματία Ραχίμ Στέρλινγκ, προς επιβεβαίωση των όσων είπε ο Σάουθγκεϊτ μετά το ματς με την Ισπανία πως σκέφτεται σοβαρά να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της Κ21.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία αναφέρεται και στον Σο πέραν των δύο καινούργιων, λέγοντας πως θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις των «τριών λιονταριών» ώστε να ξεκουραστεί, να του γίνουν νέες εξετάσεις και έπειτα (σ.σ την Δευτέρα) να επιστρέψει στο Μάντσεστερ.

Γιώργος Σιάφας