Αλήθειες & Μύθοι για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και το έντονο στρες της καθημερινότητας παίζουν σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση, φαινόμενο το οποίο ταλαιπωρεί όλο και περισσότερους άντρες στη σημερινή εποχή. 



Αλήθειες & Μύθοι για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

 Ευτυχώς, με τη σύγχρονη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced FUE, μπορείτε πλέον να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και τη χαμένη πυκνότητα των μαλλιών σας, εύκολα και σχεδόν ανώδυνα.

Επειδή, όμως, μπορεί να έχετε ενδοιασμούς ή απορίες σχετικά με τη μέθοδο αυτή, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, μας παρουσιάζει 4 μύθους και αλήθειες σχετικά με την Advanced FUE.

  1. Αλήθεια: το αποτέλεσμα είναι μόνιμο

Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης λαμβάνονται μόνο υγιή τριχοθυλάκια, με ποσοστό επαναφύτρωσης που φτάνει έως και το 98%. Αρκετές, βέβαια, είναι οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν υποβληθεί σε επιπλέον μεταμόσχευση μαλλιών, κάτι που όμως οφείλεται στην πτώση των τριχών από άλλες περιοχές της κεφαλής και όχι από τα σημεία όπου έγινε η μεταμόσχευση. Αυτό οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες στους οποίους δεν μπορούμε να επέμβουμε.

  1. Αλήθεια: η μεταμόσχευση μαλλιών είναι σχεδόν ανώδυνη

Όπως και κάθε άλλη επέμβαση, ενδέχεται να υπάρξει ήπιος πόνος ή τσίμπημα. Παρόλα αυτά, η Advanced FUE είναι σχεδόν ανώδυνη και διενεργείται υπό τοπική αναισθησία, ενώ οι ασθενείς μας δηλώνουν πως δεν αισθάνονται άγχος ή πόνο κατά τη διάρκεια.

 

 

  1. Μύθος: η μεταμόσχευση μαλλιών δεν έχει φυσικά αποτελέσματα

Αν και οι περιπτώσεις αποτυχημένων μεταμοσχεύσεων αλλά και μεταμοσχεύσεων χωρίς φυσικό αποτέλεσμα είναι αρκετές, όταν η μεταμόσχευση γίνεται με την μέθοδο Advanced FUE από άρτια εξειδικευμένους ιατρούς, τότε τα αποτελέσματα είναι άκρως φυσικά και δεν μαρτυρούν τη διενέργεια μεταμόσχευσης. Τα αποτελέσματά μας το επιβεβαιώνουν.

 

  1. Μύθος: δεν παίζει ρόλο ο γιατρός, αλλά η τεχνική

Στη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιούνται ευρέως η FUE και η FUT/strip. Αν και ειδικά η FUE αποτελεί μία εξελιγμένη τεχνική με εξαιρετικά υψηλή αποτελεσματικότητα, η εμπειρία του ιατρού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό συνίσταται πάντα να επιλέγονται κλινικές με αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

 

Μάθετε περισσότερα: www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Facebook: www.facebook.com/advancedhairclinics

Instagram: www.instagram.com/advanced_hair_clinics

Email: info@advancedhairclinics.gr