Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι, σπουδαίο «διπλό» για Σαουθάμπτον

Με τα γκολ των Πέδρο (72’) και Αζάρ (85’) κατάφερε η Τσέλσι να διασπάσει την άμυνα της Μπόρνμουθ και να επικρατήσει με σκορ 2-0, συνεχίζοντας χωρίς βαθμολογικές απώλειες μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτη φετινή νίκη για τη Σαουθάμπτον, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με το ίδιο σκορ.



Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι, σπουδαίο «διπλό» για Σαουθάμπτον

Ο Ντάνι Ινγκς άνοιξε το σκορ στο «Σέλχαρστ Παρκ» στο 47ο λεπτό, ο Τσάρλι Όστιν δεν κατάφερε στο 67’ να δώσει αέρα δύο τερμάτων στο συγκρότημα του Μαρκ Χιούζ από τα 11 μέτρα και ο Χόιμπεργκ «έγραψε» το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στο τρίτο λεπτό του extra χρόνου κρίθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακου Σταδίου του Λονδίνου ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Γουλβς, με τους «λύκους» να δραπετεύουν με σκόρερ τον Αντάμα Τραορέ.

Στο «Γκούντισον Παρκ» Η Έβερτον κατάφερε να «απαντήσει» πολύ γρήγορα στο γκολ που δέχθηκε από τη Χάντερσφιλντ στο «Γκούντισον Παρκ» (1-1). Τη ζημιά είχε κάνει στο 34’ ο Μπίλινγκ για να ισοφαρίσει άμεσα σε 1-1 ο Κάλβερτ-Λιούιν (36’), σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.

Σπουδαίο ματς και στο «AMEX» ανάμεσα στις Μπράιτον και Φούλαμ.  Δύο γκολ ο Μάρεϊ για τους γηπεδούχους (67’, 84’), Σίρλε (43') και Μίτροβιτς (62') τα γκολ για τους φιλοξενούμενους. Έχασε πέναλτι στο 25ο λεπτό ο Γκρος, με τον Μπετινέλι να αποκρούει την προσπάθειά του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουέστ Χαμ-Γουλβς

0-1

Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον

0-2

Μπράιτον-Φούλαμ

2-2

Τσέλσι-Μπόρνμουθ

2-0

Έβερτον-Χάντερσφιλντ

1-1

 

Ιωάννης Τζιουμακλής