Στην Μπέβερεν… για απαντήσεις ο Βέλλιος!

Στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπέβερεν θα αγωνίζεται έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Απόστολος Βέλλιος!  



Στην Μπέβερεν… για απαντήσεις ο Βέλλιος!

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος είχε μείνει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ Φόρεστ παρά την εξαιρετική του παρουσία στις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά που κατέβαλε καθημερινά, αποδέχτηκε την προοπτική του βελγικού συλλόγου και «σφράγισε» το δανεισμό του λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του διεθνούς σέντερ φορ στην Jupiler League μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Λιρς τη σεζόν 2014-15! Τότε μάλιστα είχε… συστηθεί στο βελγικό κοινό με το γκολ του ενάντια στη Σαντάρ μέσα στη Λιέγη στο 90', όπου χάρισε στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό (2-2)!

Tο γκολ του στο 02'39'':

Το επόμενο κεφάλαιο, λοιπόν, ονομάζεται Μπέβερεν, μια ομάδα που αναζητούσε καιρό ικανό επιθετικό στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βελτιώσει τα αποτελέσματά της και την άνοδο στη βαθμολογία.

Ο Βέλλιος είναι έτοιμος! Αποχαιρέτησε προσωρινά το Νότιγχαμ και έφτασε στο Βέλγιο για τη… λύτρωση, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα του επιτρέψουν να δείξει την πραγματική του αξία και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν από τον βελγικό σύλλογο!