Έρχεται μήνας... εφιάλτης για τη Λίβερπουλ

Από τις 15 του Σεπτέμβρη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, η Λίβερπουλ έρχεται αντιμέτωπη με πρόγραμμα που δεν θα το ευχόταν... ούτε στον χειρότερο εχθρό της, μετά τις κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Λιγκ Καπ στην Αγγλία.  



Έρχεται μήνας... εφιάλτης για τη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Λίβερπουλ έχει δουλέψει πολύ για να μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι έτοιμη ν' ανταποκριθεί και στον φετινό... όμιλο θανάτου, όπως τον χαρακτήρισαν και τα βρετανικά Media, ωστόσο, έτσι όπως διαμορφώθηκε και το πρόγραμμα της ομάδας, θα χρειαστεί πολλές δυνάμεις και γερό στομάχι...

Από τις 15 Σεπτεμβρίου και το ματς με την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ, ακολουθεί τρεις μέρες αργότερα εντός έδρας παιχνίδι με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα στις 22 του μηνός η Σαουθάμπτον επισκέπτεται το Άνφιλντ και συνεχίζεται η δύσκολη ζωή των «κόκκινων» με απανωτές αναμετρήσεις απέναντι στην Τσέλσι.

Αρχικά εντός έδρας (25 ή 26 Σεπτεμβρίου) για το Carabao Cup και στις 29/9 η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ταξιδεύει στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ακολουθεί εξόρμηση στο «Σαν Πάολο» για παιχνίδι με τη Νάπολι στις 3 Οκτωβρίου και τέσσερις μέρες αργότερα, 7/10, η Μάντσεστερ Σίτι καταφθάνει στο «Άνφιλντ» για να πάρει εκδίκηση για όλες τις περσινές της ήττες...

Κώστας Ζάλιαρης