Πρόκριση για Σέλτικ και ξανά διπλή εκπροσώπηση στην Ευρώπη!

¶νετη πρόκριση για τη Σέλτικ στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ μετά και το 3-0 επί της Σούντοβα στη μεταξύ τους ρεβάνς στη Γλασκώβη και για πρώτη φορά έπειτα από μια δεκαετία, το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από δύο ομάδες σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!  



Πρόκριση για Σέλτικ και ξανά διπλή εκπροσώπηση στην Ευρώπη!

Μετά το ισόπαλο 1-1 της Λιθουανίας, οι «καθολικοί» είχαν ούτως ή άλλως το πάνω χέρι για την υπόθεση της εξασφάλισης μιας θέσης στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γκρίφιθς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (27') πέτυχε το 100ο του τέρμα με τη φανέλα της Σέλτικ και τον ακολουθήσουν στο σκοράρισμα οι ΜακΓκρέγκορ και ¶γιερ με χαμηλό σουτ (53') και κεφαλιά (61') αντίστοιχα, για να γράψουν το τελικό 3-0 με το οποίο η Σέλτικ θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής για την τελική φάση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ...

Νωρίτερα, η Ρέιντζερς είχε αντέξει με εννέα παίκτες απέναντι στην Ούφα στον επαναληπτικό της Ρωσίας, πήρε το 1-1 και με το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς δίνει το «παρών» στους ομίλους. 

Κώστας Ζάλιαρης