Ο Ποτσετίνο στήριξε τον Γιορίς

Όχι μόνο δεν τον έβγαλε εκτός πλάνων, αλλά του άφησε και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έβαλε κανονικά τον Ούγκο Γιορίς στη θέση κάτω απ΄τα δοκάρια στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξήγησε πως ήταν μια πράξη στήριξης προς ένα παιδί που ναι μεν έκανε μεγάλο λάθος, αλλά το κατάλαβε πολύ καλά και μετάνιωσε...  



Ο Ποτσετίνο στήριξε τον Γιορίς

Ο Γιορίς, πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη από τις Αρχές οδηγώντας έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και αμέσως απολογήθηκε προς τον σύλλογο που εκπροσωπεί, τους οπαδούς και τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους για το τεράστιο λάθος του.

Πριν από την έναρξη του αγώνα στο Ολντ Τράφορντ για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ποτσετίνο μίλησε για την επιλογή του να διατηρήσει τον Γιορίς κάτω απ΄τα δοκάρια, αφήνοντάς του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, λέγοντας:

«Είναι εξαιρετικό παιδί και ξέρω πολύ καλά ότι το έχει μετανιώσει. Η τιμωρία, ήρθε από μέσα του γιατί βασανίστηκε με το λάθος που έκανε. Πήρε ένα μεγάλο μάθημα και αυτός, αλλά και όλοι αναφορικά με την σοβαρότητα του λάθους που έκανε. Είναι μια κίνηση στήριξης και βοήθειας από την πλευρά μας και θέλουμε πολύ να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να προσέχουν πολύ...».

Κώστας Ζάλιαρης